brasserie

Home / brasserie
tennisdel-24

brasserie

Onze gezellige brasserie met een sfeervol en warm interieur schenkt iedereen culinair plezier. Wil je een keertje gezellig uit eten gaan met familie of vrienden in een sportief decor? Of wil je de energie die je tijdens het sporten hebt verbruikt, snel weer aanvullen? Spring dan zeker binnen in onze brasserie! Van een snelle hap om een lichte dip te counteren tot een heerlijke maaltijd voor de grote honger: je geniet altijd van de lekkerste gerechten uit onze keuken.

Een gerecht voor elke smaak

Je maakt je keuze uit ons vaste menu of laat je verrassen door de specials van de week. Wat je smaak ook is, je vindt altijd een gerecht dat je zintuigen prikkelt. De specialiteit van het huis? Italiaans. Dat kan ook niet anders met Mariangela – una italiana vera – achter het fornuis. Heb je iets te vieren? Dan zorgen wij ervoor dat je gasten niets tekortkomen en dat je feest vlekkeloos verloopt. 

cross_gallery9.jpg

waarom

tennisdel

Veel meer dan tennis

Tennisdel Genk is een sportcentrum in een groene omgeving waar elke sportliefhebber thuis is! Of je nu recreatief of competitief wilt sporten, individueel of in groep … op Tennisdel stil je je sportieve honger.

Je werkt in Tennisdel aan een gezond lichaam in een prachtige infrastructuur en geniet van alle faciliteiten die je sportbeleving compleet maken. Onze accommodatie ademt sportplezier en gezelligheid uit!

veel meer dan tennis

Wat kan je bij tennisdel nog meer doen behalve tennis & squash

klik hieronder

Beste tennisleden,

Wegens de steeds veranderende maatregelen hebben we besloten om voorlopig de horeca en squash gesloten te houden.

Bedankt voor uw begrip.